Hírek

2004.12.11. 00:00

Keresztül Pest Megyén

BAMA

Fót Szülők színháza
A fóti Waldorf-iskola diákjainak szülei színházi előadással mutatkoztak be a Vörösmarty Művelődési Ház színpadán. Nagy sikerrel játszották el a gyerekeknek Lázár Ervin Szegény Dzsoni és Árnika című meseregényének színpadi változatát. (vs)

Göd Gyűlnek az elemek
A használt galvánelemek begyűjtése eredménnyel járt. Többek között a hírlapárusok közreműködésével 800 kiló használt elem gyűlt össze, melynek elszállítási költségeit az önkormányzat
a környezetvédelmi keretből biztosítja. (vs)

Pécel Ajándék est
A vak, gyengén látó és szembeteg gyerekeket és fiatalokat támogató Fabini Alapítvány kamarahangverseny-sorozatot rendez a péceli Ráday-kastélyban. Ma délután hat órakor Németh Tamás Beethoven- és Schubert-műveket játszik zongorán a támogatott gyerekeknek. (vs)

Százhalombatta Közös díszítés
A hagyományokhoz híven idén is felállítják ma Dunafüred karácsonyfáját.
A díszítés 17.30 órakor kezdődik a gátőrházban.
A városlakók a hagyományok szerint elhelyezhetik saját díszeiket a fán. (vs)

Szentendre Szünet
A városi bíróság december 22-től december 31-ig ítélkezési szünetet tart. (vs)

Szigetszentmiklós Fél évszázad
A József Attila Általános Iskola 2005-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, amelyre évkönyvet adnának ki. Kölcsönkapott régi fényképeket, tablókat, filmfelvételeket, egyéb tárgyi emlékeket várnak segítségül. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!