Hírek

2004.12.13. 00:00

Keresztül Pest megyén

BAMA

Regionális fejlesztés
Civil partnerség a területfejlesztésben címmel rendeznek konferenciát december 15-én 10 órától a Budapesti Corvinus Egyetemen. A tanácskozást Szabó Imre, a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke nyitja meg. (vs)

Érd Ostyatörés
A város Lengyel Kisebbségi Önkormányzata december 19-én tartja a hagyományos lengyel karácsonyi ostyatörést. Az ünnepség díszvendége lesz a Művelődési Központban Leszek Kryża atya, a Budapesti Lengyel Templom plébánosa. (vs)

Fót Tombola
A Vörösmarty Művelődési Ház december 19-i hagyományos mindenki karácsonyán tombola is lesz. A Fóti Egymást Segítő Egyesület kéri, aki hozzá tud járulni a játékhoz sportszerekkel, könyvekkel, édességgel, tegye meg, és keresse fel az egyesületet. (vs)

Pomáz
Áruház épülhet
A pomázi képviselő-testület elfogadta a kereskedelmi
és gazdasági zóna szabályozási tervét. Ez a Spar előtti, mint egy tízhektáros terület. A tervek szerint itt épül meg körülbelül tizenöt-ezer négyzetméteren a Platform nevű francia cég építőipari áruháza. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!