Hírek

2004.12.29. 00:00

Karácsonyi nyeremény

Barátnőjének köszönheti a bruttó 5,5 millió forintot kilencedik nyertesünk. Gimesi István a Milliókat érő Reggel-ek című játékunkon vett részt.

Kiss Gergely

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Gimesi István játékunk utolsó előtti nyertese. Öt és félmillió forintot nyert, amelyből bővíteni szeretné otthonát, emellett barátnőjének is vesz egy autót.
[/caption]– Karácsonyi táviratban érkezett az örömhír – meséli Gimesi István (31). A postás december 24-én reggel csöngetett be a Pest megyei Majosházán élő nyertesünkhöz. István el sem merte hinni, hogy ezúttal rámosolygott a szerencse.

– Elmondhatatlan, amit éreztem – mondja –, egyszerre kavargott bennem az öröm és a kétség. A milliós nyereményt barátnőjének köszönheti. Szerelme titokban gyűjtögette a Reggel szelvényeit. Nyertesünk szeretne családot alapítani, így bővítenie kell otthonukat. A pénzből barátnőjét is  meglepi, kap egy autót ajándékba.

Névjegy: Gimesi István

Született: Budapest, 1973. október 2.

Lakhely: Majosháza

Iskolai végzettség: Vendéglátó-ipari Főiskola

Foglalkozás: vállalkozó

Szerelem: fél éve él boldog kapcsolatban párjával, Horváth Hajnalka (25) ápolónővel

Hobbi: olvasás

Házi állat: két kutya

Kedvenc étel: friss pogácsa

Véget ér idei játékunk

Holnap sorsoljuk idei szerencsejátékunk utolsó nyerteseit. Egy Chevrolet Lacetti és bruttó 5,5 millió forint vár még gazdára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!