Hírek

2004.12.03. 03:08

Fukarkodott az ingyenjeggyel a sofőr

Nagy V. Zs.

[caption id="" align="alignleft" width="266"] Kicsiné Ördögh Zsuzsanna lányával és Titanillával a hatvani járat előtt
[/caption]– Vegyék tudomásul, az én buszomon nem fognak utazni
– mondta a Volánbusz vezetője egy felszálló utasnak. Felháborodását a százszázalékos utazási kedvezmény kérése váltotta ki. Kicsiné Ördögh Zsuzsanna (48) beteg kisunokájával és lányával szeretett volna Budapestről hazautazni Hatvanba. A kis Titanillát (3) a Heim Pál Gyermekkórházban kezelik súlyos epilepsziával. – A sofőr csak az egyik kísérőnek akart kiadni ingyenes jegyet. Holott mindkettőnknek járt volna. Panasszal fordultam a közeli forgalmi iroda alkalmazottjához. Itt a buszvezetőnek adtak igazat. Durván beszéltek velem és megaláztak – mondta lapunknak Zsuzsanna. – Eközben az alvó kislányt ölben tartottuk. Számtalan csomagunkat és a babakocsit vonszoltuk magunk után.

Arra a kérdésünkre, hogy a Volánbusz mit kíván tenni, nem kaptunk választ. Így arra sem, hogy magatartásáért kérdőre vonják-e a sofőrt. Az udvariatlan, ideges buszvezető sajnos nem ritkaság. A kettes metró felújításának ideje alatt az egyik metrópótló járaton elromlott a vészcsengő, időnként ok nélkül is megszólalt. A buszvezető kiabálva leküldte a járatról az utasokat. Otthagyta őket két megálló között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!