Hírek

2004.12.28. 00:00

Belső hang biztatta arra, ölje meg a nagymamáját

N. E. D.

Megölte hetvenéves nagymamáját egy huszonnégy éves fiatalember Üllőn – tudtuk meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől. Lukácsi Zsuzsa azt mondta: a holttestet a gyilkossággal gyanúsított G. István testvére találta meg, amikor élettársával felkereste a rokont. 

A rendőrség a környékbeli kocsmákban kezdte el keresni a tettest, és percek alatt meg is találták. A 24 éves G. István hátizsákjából a gyilkossághoz használt kés is előkerült. A fiatalember beismerte tettét. Azt mondta, már korábban kitervelte, hogyan végez a nagymamájával. A zavarodott férfi arra hivatkozott, hogy egy belső hang biztatta őt. A fiú és az asszony korábban egy házban éltek. Az unoka azonban egy éve meglopta a nagymamát, aki ezért kitette a szűrét. G. István később felhívta és azt mondta, bocsánatot szeretne kérni. Az asszony be is engedte a lakásába, a fiú azonban bűnbánás helyett késsel végzett vele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!