Hírek

2004.12.16. 07:27

Alberték találkoztak a mai válogatottakkal

Lázár L.

[caption id="" align="alignleft" width="249"] Dalnoki Jenő (balról) és a riporter Szepesi György emlékezik a régi időkre
[/caption]Már hagyomány, hogy az esztendő vége felé a Magyar Labdarúgó Szövetség találkozóra hívja a múlt és a jelen válogatott játékosait. A 2004-es találkozót tegnap tartották, és a Puskás Ferenc Stadionban megkoszorúzták a válogatottak emlékművét. Koszorút helyezett el a szövetség vezetői, valamint a játékosok nevében az Aranycsapat két tagja, Grosics Gyula és Buzánszky Jenő. Jó volt újra látni Albert Flóriánt, Mészöly Kálmánt, Göröcs Jánost.
Az ünnepség a Hotel Stadionban folytatódott, ahol dr. Bozóky Imre, az MLSZ elnöke értékelte az elmúlt esztendő eredményeit. A sportág sikereként könyvelhető el, hogy a MOL és az OTP jelentős támogatást ad az utánpótlásnak, az UEFA segítségével beindult a műfüves pályaépitési akció, és végre önálló otthona lehet a szövetségnek, lerakták az MLSZ épülő székházának alapkövét. Az egykori és jelenlegi válogatottak találkozója baráti beszélgetéssel zárult, melybe bekapcsolódott Lothar Matthäus szövetségi kapitány is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!