Hírek

2004.11.15. 06:14

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Lengyel Zoltán Fiatjába generátort keres
Egy huszonkét éves Fiat Panda Lengyel Zoltán fideszes honatya büszkesége. Csakhogy a guruló kedvenc mostanában betegeskedik. „Tönkrement a generátora, hiába vagyok forró dróton az egyik autószerelő ismerősömmel, sehogy sem tudjuk megszerezni a hiányzó alkatrészt.” Sáregres polgármestere számára becsületbeli ügy, hogy újra üzemképes legyen a járgánya. Azt ígérte lányának, hogy az öreg Pandán gyakorolhatja majd a vezetést.

Csizmár Gábor 
A napokban lányát ünnepli Kibővített családi ünnepet tart a napokban Csizmár Gábor munkaügyi miniszter. A tárcavezető nagyobbik lánya nemrég töltötte be 25. születésnapját. „Korábban, szűk családi körben már felköszöntöttük, most egy nagyobb bulit szervezünk neki, hogy barátai is felköszönthessék, reméljük, sikerül meglepnünk” – mondta lapunknak a miniszter. Az ünnepelt ruhákat, illatszereket és apró csecsebecséket kap ajándékba.

Bagi István, a dzsesszértő alkotmánybíró
Bokros teendői közepette ma is naponta gyakorol zongoráján Bagi István alkotmánybíró, akit 6 évesen írattak szülei zeneiskolába, és bevallása szerint 15 évesen fordult a dzsessz felé. Legszívesebben a fiával, Dániellel játszik együtt. Nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy egy jubileumi fellépésen amatőr létére bevették a siófoki Apáthy-féle dixielandcsapatba is. Amellett, hogy zenél, kutatja is a dzsesszt – illetve megpróbál kiigazodni benne.

Gémesi György
Már nem kardozik, a focit űzi Gémesi György már jó ideje a falra akasztotta kardját, újabban focizik. Három válogatottnak is tagja. A polgármesterek válogatottját erősíti, a parlamenti tizenegyet említi másodikként, valamint az MDF csapatát. Nagypályán játszik. Reggel háromnegyed hatkor jön össze a csapat, egy átmozgató edzésre, hogy a napi munka előtt felfrissüljenek. „Előfordul, hogy egy-két napot kihagyok. Legutóbb háromszor blicceltem.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!