Hírek

2004.11.20. 02:14

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Gy. Németh Erzsébet a villányi vöröset kedveli
Szűk családi körben ünnepelte tegnap a névnapját Gy. Németh Erzsébet szo-cialista képviselő. Egy alkalomra felfüggesztette a fogyókúrát, és férjével, fiával a Pro D’ Oro étteremben vacsoráztak. Ma a képviselőnő lakásán jön össze a család. Kilencen próbálják ki, milyen töttösi töltött bordát képes készíteni a háziasszony. A darált kolbásszal töltött hús mellé gombás, tejfölös szószt szolgál majd föl. A köszöntőhöz villányi vörösbor dukál.

Mikola István elhagyta a szemüveglencséjét
Az Orbán-kormány volt egészségügyi minisztere autóval sietett egy nyíregyházi fórumra. Köd volt és szürkület. „Gondoltam, felveszem a szemüvegemet, hogy jobban lássak. Csakhogy a keretből hiányzott a lencse. Amíg nem vettem észre, hogy csupán egy üres keret van rajtam, esküszöm, tisztábban láttam. Fogalmam sincs, mikor vesztettem el a szemüveglencsémet, de a napokban pótolnom kell. Pusztán a keret nem javítja a látásomat.”

Dávid Imre a napokban obsitosigazolványt kapott
DÁVID IMRE, Gyomaendrőd polgármestere a minap kapta meg obsitos- igazolványát. Ő volt a házigazdája annak a bajtársi találkozónak, amelyen a nyírbátori laktanyába 1962-ben bevonult egykori határőrök üdvözölték egymást. A polgármester 42 esztendővel ezelőtt még 27 hónapos határőri szolgálatot kezdett. A találkozó végén megjegyezte: a sorkatonaság megszüntetése biztosan jó dolog, de az is igaz, hogy a próbatételek megedzették a fiatalokat.

Csiha Judit mielőbb unokákat szeretne
Két huszonhat éves nagyfiát folyton arról faggatja Csiha Judit szocialista országgyűlési képviselő: mikor örvendeztetik meg végre egy kis unokával. Az egykori miniszter szívesen tenne több terítéket a vasárnapi ebédhez, de fiai csak harmincéves koruk után szeretnének gyereket. „Egy héten egyszer visszafoglalom a konyhát az édesanyámtól. Bízom benne, hogy hamarosan bébiételekről is kell majd gondoskodnom.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!