Hírek

2004.11.02. 02:34

Milliókat csal ki nőktől a rámenős idős társkereső

Az érett nők társaságát keresi az az ismeretlen férfi, aki hirdetési újságokban feladott társkereső hirdetések alapján ismerkedik. Kedvenc jeligéje “Vén Budai Hársfák”. A behízelgő modorú, 58 év körüli, erős testalkatú, hordó hasú férfi a hirdetésre jelentkezővel találkozót beszél meg, majd becsapja a hölgyet.

Szemán L.

[caption id="" align="alignleft" width="155"] A rámenős csaló (képünkön) elkísérte áldozatát a bankba, hogy az pénzt vegyen ki a számára
[/caption]A XII. Kerületi Rendőrkapitányságnál jelentette fel őt az egyik áldozata, aki szintén jelentkezett a “Vén Budai Hársfák” jeligére. Egy szórakozóhelyen találkoztak, ahol félórás beszélgetés után az ismeretlen elmesélte, hogy ellopták a tizenegymilliót érő autóját, a tolvaj jelentkezett, hogy egymillió-háromszázezer forintért visszaadná az autót, de éppen nincs annyi pénze. A naív hölgy átadta a kért összeget a csalónak. Aki tud róla valamit, hívja a rendőrséget a 112-es számon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!