Hírek

2004.11.05. 07:57

Már jönnek a szavazatok a decemberi kosárgálára

A fanatikusok nem vártak sokáig: több mint öt hét van hátra az esztendőzáró kosárgáláig, s szavazni is heteken keresztül lehet még, az első voksok máris megérkeztek.

BAMA

December 11-én a Papp László Budapest Sportarénában rendezik a hagyományos Kelet–Nyugat gálát, melyre a szurkolók javaslatai alapján küldik ki a meghívókat a szövetségi kapitányok. A férfiaknál és a nőknél is lesz All Star találkozó, ám a gála számos egyéb érdekességet, látni- és játszani valót kínál. A délelőtti ingyenes programra kilátogatók együtt gyakorolhatnak az esti fellépésre készülő kosárlabdázókkal, s könnyen lehet, hogy a forgatagban a közelmúlt egyik NBA-sztárja is ott lesz majd, a főszervező Kucsera József ugyanis esztendőről esztendőre tartogat valami meglepetést.

A gálára a Ticketpro országos hálózatában lehet jegyet venni (Call center: 06-1/422-2682), szavazás és gálainformáció: www.streetballnet.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!