Hírek

2004.11.06. 07:51

Két pontot vesztett a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a holland Feyenoorddal az UEFA-kupa csoportkörének első mérkőzésén. Az FTC magabiztos játékkal kezdte a mérkőzést, és nem hagyta kibontakozni gyors csatáraiban bízó vendégét.

BAMA

A bátorságnak meglett a jutalma, Tőzsér szabadrúgásból bevette Babos kapuját. A hollandok a második félidőre összeszedték magukat, és átvették a mérkőzés irányítását. Igazán nagy helyzetük azonban nem volt, így annál váratlanabbul jött Kalou egyenlítő gólja. Ezt követően még inkább a Ferencváros előtt adódtak lehetőségek a gólszerzésre, azonban az eredmény már nem változott.

Kulcsok a kulcspillanatokhoz

26. perc: Tőzsér szabadrúgásával vezetést szerez a Fradi: – 33-34 méterre lehettünk a Feyenoord kapujától. Láttam, hogy Babos Gábor nem állít sorfalat, lőttem. Szűcs Lajos szerint a lövésben olyan geller volt, hogy azt Gábor sehogysem védhette volna. (Tőzsér Dániel)

40. perc: Bajevszkit gyanús körülmények között szerelik, ám a bíró nem ítél tizenegyest: – Nagyon jó indítást kaptam, betörtem a tizenhatoson belülre. Bosscharttal küzdöttünk a labdáért, nem hagytam, hogy elnyomjon. Amikor egy lépéssel elé kerültem, megpróbált becsúszva szerelni, de nem érte el a labdát, csak a lábamat. Nem értem, miért nem ítélt a bíró büntetőt. (Alekszandar Bajevszki)

65. perc: Salomon Kalou egy remek összjáték után egyenlít:

– Dirk Kuijttal kényszerítőztünk a Ferencváros tizenhatosa előtt. Dirk remekül tette vissza elém a labdát, én pedig az átvétellel lépéselőnybe kerültem a magyar védőkkel szemben. Innen már nem volt nehéz dolgom, csak ki kellett lőnöm a bal alsó sarkot. (Salomon Kalou)

90. perc: Gyepes az utolsó pillanatban lépett bele Goor lövésébe:

– Egy pillanatra kihagyott a védelmünk figyelme, és a hollandok helyzetbe kerültek. Bart Goor elé került a labda, aki azonnal lövésre lendítette a lábát. Szerencsére időben odaértem, és szögletre pattant rólam a labda. Rossz arra gondolni, hogy mi történhetett volna.

(Gyepes Gábor)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!