Hírek

2004.11.09. 01:25

Keresztül Pest megyén

BAMA

Diósd Három körzet A jelenlegi két védőnői körzet nem elegendő a törvényes működéshez. A képviselő-testület határozata szerint 2005. január elsejétől létrehozzák a harmadik körzetet. A védőnői körzetek határairól még ebben az évben döntenek. (vs)

Érd Közmeghallgatás
A képviselő-testület november 18-án 17 órától közmeghallgatást tart. A közérdekű kérdéseket és javaslatokat az önkormányzat tevékenységének irányvonalával, az elsőbbséget élvező célokkal, a fejlesztési irányokat tartalmazó programok tervezeteivel kapcsolatban várják. (vs)

Göd Önkéntes fiatalok
A Hetedhét ifjúsági iroda, az európai Eurodesk ifjúsági információs hálózat gödi partnerszervezete októberben kezdte meg az Európai Önkéntes Szolgálat összehangolt fejlesztését Gödön és térségében. A szolgálat 18 és 25 év közötti fiatalok európai mobilitását támogatja. A fiatalok külföldön, akkreditált nonprofit szervezeteknél teljesíthetnek önkéntes szolgálatot. (vs)

Gödöllő Ünnepnap
A gödöllői német kisebbségi önkormányzat november 13-án, szombaton este hét órától nemzetiségi estet rendez a művelődési központ aulájában. Fellép a tizenkét tagú szigetújfalui sváb zenekar, továbbá az ikladi és a solymári hagyományőrzők, valamint gödöllői fiatalok. (lma)

Isaszeg Kapcsolatépítés
A település képviselő-testülete felhatalmazta a polgármestert, hogy folytasson tárgyalásokat az osztrák Kreuzstetten és a horvátországi Csúza polgármesterével a testvértelepülési kapcsolatok felvételének lehetőségéről. (lma)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!