Hírek

2004.11.11. 01:24

Keresztül Pest megyén

BAMA

Albertirsa A harmonikás ajándéka
Az Albertirsa Barátainak köre őszi találkozóján Tabányi Mihály harmonikaművész meglepetéssel szolgált a tagságnak. Az USA-ban, a Kennedy Centerben tartott koncertjén kapott serleget a város művészeti iskolájának ajándékozta. (vs)

Piliscsaba Nyílt nap
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kara november 14-én nyílt napot tart. Déli 12 órakor az Auditorium Maximumban ismertetik működésüket. A campus egész nap látogatható lesz. (vs)

Százhalombatta Behajtási engedélyek
Változott a város forgalmi rendje. A forgalomtól elzárt területre vonatkozó behajtási engedély iránti kérelmeket a polgármesteri hivatal Kincstár, Adó és Vagyonkezelési Irodáján lehet leadni. (vs)
 
Szigetszentmiklós KÖZMEGHALLGATÁS
A város önkormányzatának képviselő-testülete november 30-án 17 órai kezdettel a polgármesteri hivatal földszinti tanácskozótermében közmeghallgatást tart. A napirenden az oktatási és az egészségügyi beruházások szerepelnek. (vs)

Vác Nyelvi előkészítők
A következő tanévben is indítanak nyelvi előkészítő osztályt a középiskolák. A Bernáth Kálmán Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakképző Intézetben erre a tanévre nem volt elegendő jelentkező, de 2005–2006-ra ismét meghirdeti nyelvi előkészítő osztályát. (vs)

Visegrád Emléktábla
Dr. Zsitvay Tibor emléke előtt tisztelegve november 13-án leplezik le a Visegrádi Szövetség a Demokráciáért Egyesület kezdeményezésére állított emléktáblát. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!