Hírek

2004.11.20. 02:05

Keresztül Pest megyén

BAMA

Budajenő Szárazelemgyűjtés
A veszélyes hulladékok közé tartoznak a szárazelemek. A falu ezért létesített rendszeresen ürített különtárolót a gyűjtésükre. A Kossuth Lajos utca 1. szám alatti élelmiszerbolt mellett áll a tároló, a szelektív gyűjtősziget szomszédságában. (vs)

Dunakeszi Művészeti napok
November 28-ig tartanak a Dunakeszi Művészeti Napok. Ma délután két órakor a Pest megyei népdalkórusok és szólisták találkozója lesz a József Attila Művelődési Központban. (vs)

Cegléd Befejezték
Teljesen megújult a fedett ceglédi zöldségpiac. Két év alatt lecserélték a tetőket, a szigeteléseket és az utolsó fázisban kifestették a csarnokot. (lma)

Gödöllő Erzsébet-nap
November 21-én az Erzsébet-parkban 14.15 órakor a királyné szobránál elhelyezik a tisztelgés virágait. A város önkormányzata, a gödöllői királyi kastély, az Erzsébet Királyné Alapítvány és a Sisi Baráti Kör mindenkit szívesen lát. (vs)

Piliscsaba Nemzetiségi gála
Az északi régió német nemzetiségi kultúrcsoportjainak gálaműsorát a Mezőgazdasági- és Erdészeti Szakképző tornacsarnokában november 21-én 15 órától rendezik meg. A gála fővédnöke Heizer Antal, a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Hivatal elnöke. (vs)
 
Vác
Jövő évi költségvetés
Rendkívüli ülést tartott tegnap a váci képviselő-testület pénzügyi és ellenőrzési bizottsága. Tájékoztató hangzott el az első háromnegyed év teljesítéséről, a szükséges módosításokról. Megvitatták a jövő évi költségvetési koncepciót is. (vs)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!