Hírek

2004.11.16. 00:51

Hírsáv

BAMA

A svédek legyőzésével a finneké a Karjala
Jégkorong - A mesterhármast vágó Jussi Jokinen vezérletével Finnország legyőzte az örök rivális Svédországot, és otthon tartotta a Karjala-kupát. A döntőben: Finn-ország–Svédország 5:2, a harmadik helyért Oroszország–Csehország 6:3.

Halálosan megfenyegettek egy NFL-irányítót
Amerikai futball - Gerard Warren, a Cleveland Browns védője súlyos fenyegetést küldött Ben Roethlisbergernek, a Pittsburgh irányítójának. Warren szavakkal („Ha az agyat kikapcsolják, meghal a test”), és mozdulatokkal is jelezte, kész kivonni a forgalomból az irányítót. A védőt már megbüntették hasonló keménykedésért.

Hat másodpercen múlt a svájciak szereplése
Jégkorong - Teljessé vált a 2006-os torinói téli olimpia női jégkorongtornájának nyolccsapatos mezőnye.
A már biztos résztvevő Kanada, Egyesült Államok, Svédország, Finnország négyeshez a selejtezőkből Oroszország, Németország és Svájc csatlakozott. Utóbbi a pekingi selejtezőben hat másodperccel a mérkőzés vége előtt ütötte a továbbjutást érő, győztes gólt a házigazdák kapujába.

Hosszabbításban nyert a Miami
NBA - A Miami Heat csak kétszeri hoszszabbítás után tudta legyűrni a vendég Milwaukee Bucksot. A ha-zaiaknál Shaq O’Neal 19 pontot és 18 lepattanót tett a közösbe. Eredmények: Miami–Milwaukee 112-110, Washington–Dallas 113-122, Sacramento–Denver 101-89, Philadelphia– Orlando 96-87, Seatle– Memphis 118-113.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!