Hírek

2004.11.25. 07:24

Ferguson győzelemmel ünnepelt

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseinek 5. fordulójában két újabb csapattal bővült a nyolcaddöntő mezőnye. A C csoportban a Bayern München csatlakozott a már korábban továbblépő Juventushoz.

Szabó Tamás

A bajorok odahaza 5-1-re verték a Maccabi Tel-Avivot. „Elégedett vagyok a játékkal, habár nehezen lendültünk bele – értékelt a Bayern edzője, Félix Magath.
– A továbbjutás eldőlt, nyugodtan utazhatunk Amszterdamba.
A D csoportban a Lyon már biztos nyolcaddöntősként utazott a Manchester Unitedhez.

A mérkőzés az angolok menedzseréről, Sir Alex Fergusonról szólt, aki 1000. alkalommal ült a csapat kispadján. Játékosai győzelemmel és továbbjutással köszöntötték, 2-1-re nyertek. „Bíztam benne, hogy győzelemmel ünnepelhetek – mondta Ferguson. – Köszönet a szurkolóknak, újfent csodálatos hangulatot teremtettek.”

A Real Madrid eközben nem bírt a Bernabeu-stadionban a Ba-yer Leverkusennel. A németek vezettek, Luis Figo büntetőt hibázott, végül 1-1-re végeztek. A záró-fordulóban a spanyol sztárcsapatnak az AS Roma otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!