Hírek

2004.11.06. 06:38

A tökéletes bűntény

Autófeltörés után értek tetten két fiatalt péntekre virradó éjjel a Teve utcai rendőrpalota közvetlen közelében.

Izing Antal

A két fiú kerülgette a Lomb utcában a Toyota Land Cruisert. Az egyiknél volt egy csavarhúzó. Arról dumáltak, ki lehet-e venni a JVC-magnót a Toyotából. A fiatalabb szerint sima ügy. Társa szerint nem egészen. Itt a Teve mellettük.

A piramisjátékos nő – magyarázta az öregebb – itt, a rendőrpalotával szembeni lakásban bujkált. Itt a legjobb – csillogott. – Tényleg, vazze? – csodálkozott a másik. Beverte a jobb első szélvédőt. A hosszabb kezű benyúlt. Mire arra jött egy gyerek. Akit az anyja küldött le, mert látta őket rosszban sántikálni. Ment a gyerek rendőrért. Szaladni kezdtek, a gyerek követte őket. Az anya beszólt a rendőrségre. Péter főtörzs és Krisztián őrmester utolérték a fiúkat. Akik nem tudtak elszámolni a magnóval. A pofátlanság teteje autót feltörni egy rendőrpalota árnyékában. De nem is ez a lényeg, amihez minden reggel ragaszkodunk. Hanem az, hogy a bátor anyuka bátor kisfiának nem esett semmi baja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!