Hírek

2004.11.20. 02:10

A szomszéd figyelmeztette az áldozatot

Szemán L.

A rendőrség egyelőre nem talált magyarázatot a keddi makói kettős gyilkosságra. A Szegedi utca 10. szám alatti házban átvágott torokkal találtak rá a 78 éves anya és az 51 éves lánya holttestére.

Az áldozatok a város közismert vállalkozójának, T-K. László autókereskedőnek az édesanyja és testvére. Az egész család megyeszerte ismert és elismert.

A vállalkozó másik lánytestvére a megyei nemibeteg-gondozó intézet főorvos asszonya. A ház egyik helyiségében található az Exclusive Change pénzváltó irodája, ám onnan állítólag nem raboltak el semmit. Arról nem beszél a rendőrség, hogy az áldozatokat kirabolták-e. A nyomozók szerint az egyik szomszéd láthatta utoljára életben a fiatalabb áldozatot. A szomszéd kedden kora reggel nyomokat fedezett fel a kertjében. Szerinte valakik hozzá mászhattak be még hétfőn éjszaka, majd a kerten és az újabb kerítésen át jutottak be a 10. szám alá. Kedden szólt is a pénzváltó irodában dolgozóknak, hogy vigyázzanak. Idős szomszédját is figyelmeztetni akarta, de a néni nem nyitott ajtót. A délelőtt érkező lányával azonban tudott beszélni az utcán. A nyomozók több verziót is vizsgálnak. Nem kizárt a külföldi elkövető. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!