Hírek

2004.11.11. 06:41

A szinglikirálynő sikere, avagy győzzön a romantika

Kedvencünk, Bridget végre megkapta az ő Mark Darcyját. A nagy sikerű mozi második részében is minden jóra fordul.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="306"] Nem jelent felhőtlen boldogságot, ha az ember lánya reggel felébred, és szembesül az előző napon elkövetett bűneivel (a dunyha alatt René Zellweger)
[/caption]Másfél órás, kitűnő szórakozás a Bridget Jones – Mindjárt megőrülök! című film. Női mozi – mondják. Pedig nem ártana a pasiknak is megnézni! Miért? Talán rájönnének, hogy mi mindent képes elkövetni azért egy nő, hogy tessen. Nem átall órákig kalodában üldögélni. Bizony, mert a gumírozott fenék- és csípőszorító bugyi pontosan olyan érzés. Sikítva nevetünk rajta, ahogy Bridget (René Zellwger) felkel az ágyból. Óriási lepedőbe burkolózik, és úgy próbál felöltözni. Komikus látvány, ám jó taktika. Így álmaink párnák között heverő férfija apró testi „túlkapásainkat” nem térképezheti fel.

Akár Helen Fielding könyvét olvasva, akár a filmet nézve minden pillanatban az az érzésünk, rólunk szól. Ha a szingli becserkészte a nagyvadat, azonnal feltűnik körülötte az egyik lepedővirtuóz, aki darabokra hasogatta a szívét. Van úgy, hogy a leányzó úgy érzi, másodpercekre van a céltól. Ilyenkor mérget vehetünk rá, hogy a vadra megfájdul a foga egy másik szinglinek is. Naná, hogy mellbősége méretesebb, csípője keskenyebb, és ahogy pillogni tud... Nem könnyű  a szinglilét. Csak az a vigasztaló, hogy egynek sikerült: Bridget Jones révbe ért.

Renee Zellweger (35)

Szerelmei: Jim Carey és Goerge Clooney.

Jelenlegi kedvese: a White Stripes énekese, Jack White

Főbb filmjei: A hazug, Oltári vőlegény, Én és én meg az Irén, Betty nővér, Pokolba a szerelemmel, Chicago, Hideghegy (ezért Oscar-díjat kapott)



Vélemények

Szellő István (37): Szeretünk küzdeni a nőért

„Jópofa, laza nők – hirdetik magukról a szinglik. Persze, nem akarok senkit megsérteni. Ám kétnapos ismeretség után lekopik a máz, és vasmarokkal meg akarják szerezni a pasit. A férfiak érzik, hogy a nő levakarhatlan, így elmenekülnek. Az urak szeretik, ha meg kell küzdeni a nőért. Ha ügyes a szingli, és nem megy el az első randevúra, a fickót ez piszkálja. Ha két randira nem megy el, akkor biztos, hogy egy év múlva felesége lesz a kiszemeltnek. Megveregetheti a saját vállát, jó taktikát választott.”

Kovács (Kokó) István (34): Nem árt egy kis magány

„Nem hiszem, hogy létezik szingliség. Egyedüllét társas kapcsolatban is lehet. Ám olyan is, hogy valaki egyedül lakik az otthonában, de ettől még mozgalmas, zajos életet él. Miért tagadnánk, hogy néha a házasságban sem árt egy kis magány. Jót tesz, amikor már elmúlt az őrületes lángolás. Kipróbáltam én is, igaz, nem évekig. Itthon volt a családom, én pedig hetekig, hónapokig külföldön éltem. Úgy gondoljuk, jót tett nekünk egy kis távolság, szabadság.

Verebes István (54): Olyan, mint az agglegénység

„Nincs abban semmi, ha valaki szingli. Olyan, mint a férfiaknál az agglegénység. Nem baj, ha a nő meg akarja őrizni függetlenségét. Talán csak akkor, ha gyereket is szeretne. Bár, valljuk be, nem minden nő alkalmas erre a szerepre. A család a nő részéről nagy áldozatvállalással jár. Abban sem látok semmi kivetnivalót, ha a nőnek fontosabb a karrierje, mint a családja. Ma már nem kötelessége a férfinak eltartani a nőt. Ma már nem kívánják a férfitól a nők, hogy lovagias legyen, megvédje őket minden bajtól. Vagy mégis? Csak titkolják?”

Szilágyi Ágnes -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!