Hírek

2004.10.23. 00:05

Traffipax október 23-án

BAMA

M1–M7
M3
Nagykőrösi út
Ady Endre utca
Hegyalja út
Stromfeld Aurél u.
Ady E. u. vasúti átj.
Nagykőrösi út
Grassalkovich utca
Budaörsi út
Helsinki út
- A Baross utcát lezárták a József körúttól a Horváth Mihály térig várhatóan szombat estig. A lezárt szakaszra csak a BKV-buszok hajthatnak be.
- Korabeli járművekkel felvonulást tartanak a budafoki Szoborparktól a Felvonulási térre szombaton 8-tól 12 óráig a Balatoni út – Budaörsi út – Hegyalja út – Erzsébet híd –Kiskörút – Andrássy út útvonalon. A menet megáll az Operánál és a Kodály köröndnél.
- A KOSSUTH Lajos téri ünnepségek miatt lezárásokra kell számítani reggel 8–10 óra között.
- Időszakosan lezárják 12 órától 15 óráig a Luther utca – Rákóczi út – Blaha Lujza tér – Erzsébet körút – Andrássy út szervizútja útvonalat.
- A Bécs – Budapest szupermaratoni futóverseny befutója miatt 9 órától kell forgalomkorlátozásokra számítani a Budakeszi út – Jánoshegyi út – Tündérhegyi út – Mátyás király út – Istenhegyi út – Kék Golyó utca – Krisztina körút – Rác fürdő útvonalon.
- 11-től 12 óráig Történelmi váltófutóverseny miatt lesz időszakos korlátozás a Krisztina körút – Tabán – Gellérthegy utca – Mészáros utca útvonalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!