Hírek

2004.10.29. 06:13

Torghelle Sándor visszanyerte az önbizalmát londoni góljától

A Crystal Palace edzője, Iain Dowie elégedetten nyilatkozott Torghelle Sándorról.

Szabó Tamás

A magyar csatár szerdán megszerezte első gólját Angliában, csapata az ő találatával jutott tovább a Charlton ellen a Ligakupában. Torghelle Sándor az 54. percben, 1-1-es állásnál lőtt a Charlton hálójába. A Crystal Palace 2-1-re nyert a Ligakupa 3. fordulójában és ezzel a következő körbe lépett.
– Türelmesen várok a soromra – mondta Torghelle. – Természetesen keményen kell küzdenem azért, hogy állandó helyem legyen a kezdőcsapatban. Andrew Johnson és Nicola Ventola erős vetélytársak, remek csatárok.
Johnson az elmúlt szezonban 34 gólt szerzett, ő volt a második vonal gólkirálya. A 23 éves játékost már az angol válogatottba követelik. Ventola, 26 éves, ő az Internazionalétól érkezett.
– Az edzőm, Iain Dowie elégedett volt velem – folytatta Torghelle. – A Charlton elleni győztes meccs után azt mondta, igaz hogy bedobott a mély vízbe, de nem merültem el. Éltem a lehetőséggel. Visszanyertem az önbizalmam ezzel a találattal. Torghelle a gólja után negyedórával egy műesést követően megkapta a második sárgalapját, a játékvezető kiállította. Ez azt jelenti, hogy nem léphet pályára az Old Traffordon, a Manchester United elleni nyolcaddöntőben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!