Hírek

2004.10.29. 06:16

Rajongóknak vezényelt tréninget László Csaba

A Ferencvárosnál valóban komolyan veszik a drukkereket. A szerencséseknek tegnap az Üllői úton egyórás edzést tartott László Csaba vezetőedző.

Riskó Márton

[caption id="" align="alignleft" width="292"] László Csaba vezetőedző árgus szemekkel figyelte, hogy a szurkolók hogyan hajtják végre a feladatokat
[/caption]Még a Millwall elleni hazai UEFA-kupa-mérkőzés előtt hirdetett akciót a ferencvárosi klub kommunikációs irodája. Harminchat szurkolót választottak ki a londoniak a vendégjátékára elővételben jegyet vásárlók közül.
– Mint minden csapatnak, nekünk is nagyon fontosak a szurkolóink - modta az öltözőben készülődő alkalmi játékosoknak László Csaba. – Szeretnénk, hogy a drukkerek közelebbi kapcsolatba kerüljenek a klubbal. Úgy gondoltuk, ez jó alkalom az ismerkedésre. Talán sikerül elérnünk, hogy a jövőben a szurkolók jobban megértsék a játékosokat. Most már átérezhetik a drukkerek, hogy olykor mennyire nehéz eltalálni a labdát, vagy a kaput.
Arra már korábban is volt példa a ferencvárosi klubnál, hogy
a szurkolók meglátogatták az edzést vagy az öltözőt. A vezetőedző irányításával most először gyakorolhattak, de valószínűleg nem utoljára, hiszen a ferencvárosiak ígérete szerint a jövőben is lesznek hasonló akciók. Jövőre talán az is előfordulhat, hogy a csapat tagjai együtt is edzenek majd híveikkel. Így még közelebb kerülhetnének egymáshoz a futballisták és a drukkerek.

Kemény gyakorlatokat vezényelt az edző

A pályán rohangáló szurkolók között két lány is volt. Egyikük, a 16 éves Csikvölgyi Zsófia, ha teheti, minden nap kilátogat az Üllői útra, hogy megnézze kedvenceit.

– Sokat járok ki az edzésekre, ezért nekem nem volt meglepő, hogy László Csaba mennyire kemény gyakorlatokat tartott

– mondta Csikvölgyi Zsófia.

– Minden elismerésem a labdarúgóké, akik szinte minden nap végigcsinálják ezeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!