Hírek

2004.10.23. 00:37

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Szitka Péteréknél a kirakó a sláger
Szitka Péter szocialista képviselő lánya, a hároméves Orsolya átlag feletti logikai érzékkel rendelkezik – állítja édesapja. „Névnapjára kapott tőlem egy kirakós játékot, alig adtam oda neki, máris megoldotta a feladatot.” Orsinak november 18-án lesz a születésnapja. Apja arra készül, hogy most egy mesefigurás puzzle-lal lepi meg porontyát, és ígéri, segít lányának a darabkák összeillesztésében.

Jauernik István muskátlikat ültetget
Az ősz közepén legszívesebben a kertben tölti szabadidejét Jauernik István. A növények gondozása a felesége feladata, ilyenkor azért a képviselő is besegít a munkába. Korábban fájó szívvel nézték, ahogy a gyönyörű virágok elfagytak a hidegben. A politikus azóta áttelelteti a növényeket. Levágja a tőről a legszebb hajtásokat, cserépbe ülteti, majd egész télen a melléképületben tartja őket.

Mézes Éva, ha pihenni akar, füvet nyír
Mézes Éva a szabad demokraták országgyűlési képviselője fonyódi családi házának kertjében érzi igazán jól magát. Az egész választókerület tudja: a szemre is tetszetős pázsit a kertész-doktor keze munkája. A fűnyírást évek óta nem engedi át másnak. A családtagok meg sem kísérlik kivenni a kezéből a gépet. Idővel persze minden változik: a 3 és a 6 éves fiú unoka talán még a fűnyírót is háttérbe szorítja.

Balogh László a lufigyártók hálójában
Balogh László MDF-es képviselő média-lufinak minősítette azokat a híreket, amelyek szerint kormánytagságra és képviselőségre vonatkozó ajánlatokat kapott volna a Lakitelek munkacsoport öt tagja. Állítása szerint sem ő, sem négy képviselőtársa, Csampa Zsolt, Püski András, Fülöp László és Ékes József nem tárgyalt a Fidesszel. A „lufigyártók” célja az volt, hogy megosszák az erősen összetartó csoportot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!