Hírek

2004.10.25. 07:05

Politikusok – Magánügyek

BAMA

Csáky Pál a csabai kolbászfesztiválon
CSÁKY PÁL vasárnap Békéscsabán gyúrt. A szlovák miniszterelnök-helyettes Juraj Migas budapesti nagykövettel és Štefan Daňo, csabai főkonzullal töltötte a csabai recept szerint készült kolbászt. Csáky Pál
a nyolcadik alkalommal megrendezett kolbászfesztivál történetének legrangosabb külföldi vendége. Orbán Viktor egyszer meghívta Dzurinda szlovák kormányfőt a csapatába, de végül is a közös töltés elmaradt.

Kuzma László a galambicát rókagombával szereti
Kuzma László fideszes politikus a tanári katedrát cserélte fel az országgyűlési képviselőségre. Mivel hiányoztak a tanítványai, visszavette óráinak egy részét. Ezzel viszont régi szenvedélye, a természetjárás szorult háttérbe. A gombászásra azért mindig szorít egy kis időt a Dráva mentén. Amit talál, meg is főzi. Legutóbb galambicát készített rókagombával, ami méltán vívta ki a család elismerését.

A Mátrában motorozik a belügyi államtitkár
Államtitkári kinevezése óta szinte egy perc szabadideje sincs Juhász Gábornak, pedig szívesen hódolna hobbijának. A szocialista politikus 19 éves kora óta motorozik. Az utóbbi három hétben csak egyszer tudott időt szakítani szenvedélyére. Ha másképp nem megy, tesz néhány kört a fővárosban. Kedvenc terepe a Mátra.

Grespik nem adja vissza a szolgálati autóját
Grespik László, a Fő-városi Közigazgatási Hivatal volt vezetője még nem adta vissza szolgálati gépkocsiját. Három éve pereskedik munkaadójával. Azért távolították el a hivatalából, mert a MIÉP jelöltjeként politikai beszédet mondott, ami köztisztviselőnek tilos. Azt állítja: ha a jogerős döntés előtt visszaszolgáltatja az autót, az rontja perbeli esélyeit. Ígéri: ha veszít a bíróságon, leadja a kocsit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!