Hírek

2004.10.14. 11:01

Laluska Eszter valószínűleg fél évig nem játszhat súlyos térdsérülése miatt

Laluska Eszter, az FTC játékosa súlyos térdsérülést szenvedett a szombati, DVSC ellen megnyert bajnoki mérkőzésen; az átlövő azóta már túl van a műtéten.

Schiller Zsolt

Csütörtökig kórházban marad, utána 3-4 hétig viseli a gipszet. A gyógytornát csak azután kezdheti el, felépülése valószínűleg
6-8 hónapot vesz igénybe.
– Ahhoz képest, milyen súlyos a sérülésem, egészen jól vagyok – mondta Eszter, aki egyébként a Szegeden játszó olimpiai negyedik helyezett Laluska Balázs húga. – Cselezés közben sérültem meg, és bár rögtön összeestem, nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy a baj. A meccs után még el tudtam menni vacsorázni a csapattal, másnapra azonban szörnyen bedagadt a térdem. Az orvosommal abban állapodtam meg, hogy hétfőn reggel bemegyek a Sportkórházba. Az első vizsgálatok után azonnal közölték velem, hogy nincs más megoldás, még délután megműtenek. Kiderült, hogy a keresztszalagom elszakadt, a porc levált a térdemről, a sípcsontom és a combcsontom pedig behorpadt. Hétfő délután átestem az operáción. Csütörtökig maradok a kórházban, utána 3-4 hétig gipszet kell viselnem. Reményeim szerint az idény végén talán játszhatok még egy keveset.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!