Hírek

2004.10.13. 08:22

Katzenbach Imre nem vándormadár

BAMA

Tápiószecsőn ment már jobban is a csapatnak. Az NB III Mátra csoportjában szereplő gárda nyolc fordulót követően csupán a tizedik helyen áll. Az utóbbi mérkőzésein számos váratlan kudarc érte. A csapat edzője, Katzenbach Imre mégsem elkeseredett.
– Tápiószecsőn nem szoktak hozzá a sorozatos vereségekhez. Kritizálják a munkáját? – kérdeztük Katzenbach Imrét, a gárda mesterét.
– Nem különösebben. Idén valóban gyengébben szerepelünk, de ennek számos oka van.
A játékoskeret átalakult, azok a fiatalok, akik kiöregedtek az ifjúsági gárdából, már nálunk játszanak. Megpróbálom beépíteni őket, s ez nem megy egyik napról a másikra. Azon vagyok, hogy minél több helyi srác játéklehetőséget kapjon. Korábban számos játékos szerepelt nálunk az MTK-ból, idén az egykori ferencvárosi, Holló Richárd játszik Tápiószecsőn.
– Mióta dolgozik a csapatnál?
– Hét éve. Az MTK-tól jöttem Tápiószecsőre. Azóta játékosedzőként tevékenykedem, ezalatt négy bajnoki címet nyertünk.
– Vagyis feljebb kerülhettek volna. Mégis évről évre az NB III-ban szerepel a Tápiószecső. Miért?
– Minden feltétel adott ahhoz, hogy az NB III-ban sikeresek legyünk. Sőt a játékoskeret feljebb is megállná a helyét, de a további feltételek már nem megfelelőek. Az NB III bőven elegendő Tápiószecsőnek, amit megígérek, azt ebben az osztályban teljesíteni tudom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!