Hírek

2004.10.19. 08:23

Fogadkozó F1-csapatok

Méhes Károly

Az év utolsó versenye előtt a legtöbb csapatvezető fogadkozik, hogy az övéi még utoljára megmutatják: nem csak a Ferrari létezik a Forma–1-ben. Ezt a leghitelesebben Dave Richards BAR-főnök teheti, hiszen mint mondta, az idén szerzett 11 dobogós helyükkel messze a várakozásokon felül teljesítettek. Igaz, futamot nem tudtak nyerni a pilóták – de talán éppen Brazíliában sikerül majd az is.
A másik véglet az évad csalódása, a Williams-BMW. A csalódások ellenére a csapat felszállóágban van. Legalábbis annak ítélhetjük, hogy Szuzukában Ralf Schumacher a második helyen végzett. Ezt Sao Paulóban is szeretné megismételni. Ralf és csapattársa, Juan Pablo Montoya egyébként utoljára indul Williams-színekben, így aztán mindketten azt jósolták, hogy év végére némiképp feljavult FW26-os géppel és főképp a Michelin-gumik segítségével a dobogós helyek valamelyikéért szállnak harcba. Szép búcsút szeretnének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!