Hírek

2004.10.20. 00:59

Csillagok

BAMA

Malek Andreának  Bécsben önálló estje lesz
Aki október 21-én vagy 22-én Bécsben jár, jegyet válthat Malek Andrea önálló estjére. A színésznő különben sem pihen, az Elisabeth címszerepét énekli estéről estére az osztrák fővárosban. Önálló estje a bécsi Interkult Theaterben lesz, ahol a Rómeó és Júliából és a Yentl-musicalből is énekel.

Zenészek a konyhában is megállják a helyüket
A Shakespeare étteremben zenészek főznek. Többek közt a kozmixos Lala köt kötényt, Bebe a Back II Blackből, és Edvin Marton is fakanalat fog. Nem kevés emberre készítik az étkeket,  hat zenészcsapat éhét kell csillapítani.

Józsefváros rajzfilmen  elevenedik meg
Várhatóan kultuszfilm lesz a fiatalok körében a Nyócker című rajzfilm. A Gauder Áron rendezte mozi különlegessége, hogy a figuráknak nemcsak hangjukat kölcsönözték a színészek, hanem a fizimiskájukat is: Szabó Győző, Szacsvay László, Pindroch Csaba és Badár Sándor.

Komédia: Le a fejjel! – sztárhóhér a rapper
Befejezte Tímár Péter rendező a Le a fejjel középkori komédia forgatását.
A filmet februárban mutatják be. A Pohárnokot Gálvölgyi János alakítja, feleségét Hernádi Judit, a király szerepét Bajor Imrére bízta a rendező. A sztárhóhért Ganxsta Zolee alakítja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!