Hírek

2004.10.21. 01:09

Csillagok

BAMA

Elkotyogta a titkot a zeneszerző
elszólta magát Bebe.  Miután a Back II Black frontembere az Argo című filmhez zenét komponált, nem hagyta abba. Most már egy másik mozi zenéjén ügyködik. Annyit mondott csak, hogy Meskó Zsolt rendezi majd a filmet.

Bearanyozták Martont Németországban
Edvin Martonnal madarat lehetne fogatni. Az ifjú zenész a tegnapi postával nagyméretű lapos csomagot kapott. A küldemény a bekeretezett aranylemeze, amelyet Hamburgban adtak postára. Marton kétszázötvenezer eladott lemez után kapta meg a csillogó korongot. Németországban ennyi kell hozzá.

Spanyolhonban napozik a Heti hetes sztárja
Bajor Imre hiányzott a Heti hetesből. Már arra gondoltunk, hogy ő is elhagyta a nagy csapatot. De erről szó sincs. Bajor a télből szokott a napfényes tengerpartra utazni, ám most kicsit előrehozta a pihenést. Kedvesével, Ildikóval a spanyol tengerparton napfürdőzik.

Anettka az űrbe megy, elutazik Csillagvárosba
Mit ád az ég? Mert Anettka is arrafelé tart. A mindenhez értő hölgy ma jelenti be, hogy rászánja magát a nagy utazásra. Repülőre ül, hogy felkészítsék a kalandra. Csillagvárosban tölt majd hónapokat, hogy beülhessen az űrhajóba. Bírjuk-e nélküle?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!