Hírek

2004.10.22. 01:12

Csillagok

BAMA

Tizenegy kiló fogyás röpke hat hét alatt
Több mint tíz kilót fogyott hat hét alatt Kaszás Géza, a Receptklub műsorvezetője. Rendszertelen életmódja miatt kényszerült diétára. Kaszás a francia módszert választotta, amely hetekig csak a húsevést engedélyezi.

Sas nem kedveli  Tom Cruise-t
Los Angelesben hárommillió dollárból újra leforgatja Sas Tamás a Szerelemtől sújtva című kamaradrámáját. A film eredeti változata a rendező szerint nagy sikert aratott a tengerentúlon. Az egyik főszerepet csak azért nem Tom Cruise játssza, mert Sas Tamás nem kedveli.

 

 

Az olasz macsó könyvbe önti az itáliai ízeket
Gianni Annoni, a Tv2 népszerű műsorvezetője ezúttal szakácskönyvet ír. Méghozzá az olasz konyha remekeit állítja sorba. De nem csak receptek, hanem az ahhoz tartozó régiók különlegességeiről is szót ejt. Jó étvágyat!

Bagoly típusnak  tartja magát a művésznő
Éjszaka válik éberré. Ezért szerette meg Pogány Judit Armit, a füles baglyot. A madárnak ráadásul nincs párja. A budapesti állatkertben él, és a színművésznő örökbe fogadta. De védence még 80 denevér, és a rejtőzködő kuszkusz is. A művésznő szerint fel kell karolni a másságot, gyámolítani kell a gyengéket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!