Hírek

2004.10.16. 08:02

Baumgartner jövője kétséges

BAMA

Baumgartner Zsolt egyelőre nem tudja, hogy miképp folytatódik Forma–1-es pályafutása. Bízik benne, hogy továbbra is jut számára hely az autósport csúcskategóriáját jelentő sorozatban.
A Jordan, a Minardi és a Jaguar csapata egyaránt roppant nehéz helyzetbe került a Ford kiválásával. Így egyelőre az első magyar Forma–1-es pilóta sorsa is bizonytalan. „Jelenlegi csapatom, a Minardi, s a tulajdonos Paul Stoddart is azt szeretné, ha náluk folytatnám. A tárgyalások folyamatosan zajlanak. A megbeszélésekről többet csak a világbajnokság befejezése után, az angliai csapategyeztetést követően lehet mondani. Ott alakítják ki a szabályzatot, többek között azt is, hány istálló s hány pilóta vesz részt a 2005-ös világbajnokságon. Szeretném folytatni, s azt hiszem, erre van esélyem, hiszen pontot szereztem. Eredményes esztendő van mögöttem” – mondta az első magyar Forma–1-es pilóta, aki kedden utazik el a vb-sorozat záró futamára, a Brazil Nagydíjra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!