Hírek

2004.10.20. 01:12

Átvágta öccsét is a gyilkos

Elfogták a Rózsa utcai gyilkosság egyik tettesét. A gyanúsított öccse ellen nemzetközi körözést adtak ki.

Nagy Eszter Dóra

Visszavonta az egymillió forintos nyomravezetői díjat a rendőrség egy múlt heti gyilkossággal kapcsolatban. Mint ismert, szeptember 11-én holtan találtak egy 48 éves férfit budapesti otthonában. A rendőrség az egyik tettest, egy 22 éves román fiatalembert elfogta. C. Róbert mindent bevallott. Öccsével néhány nappal a gyilkosság előtt ismerkedtek meg áldozatukkal a Nyugati pályaudvarnál. Felmentek hozzá, italoztak, majd összevesztek. A vita tettlegességig fajult. A testvérpár leütötte a férfit, majd kutatni kezdtek a lakásban. Az áldozat magához tért és kiabálni kezdett a fiatalokkal. Ekkor annyira megverték, hogy a férfi belehalt sérüléseibe.
Az egyik tettest VII. kerületi tartózkodási helyén fogták el a rendőrök, és a bíróság már le is tartóztatta. Öccse azonban még nem került elő. Keszthelyi József, a Budapesti Rendőr-főkapitányság gyilkossági osztályvezetője lapunknak azt mondta: nem lehet tudni, hogy mennyi pénzt vittek el a tettesek. A körözött 19 éves Czirják Levente magához vette a zsákmányt, így a pontos összeget bátyja sem ismeri. Az öcs ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, mert az elmúlt hét végén nem tért vissza Budapestre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!