Hírek

2004.10.21. 09:07

Amikor Fácán vígan kerekezik egy nagy járgánnyal

„Ezeket megölöm” – mormolta telefonjába Novák Ferenc, a Domino BHSE vízilabdacsapatának technikai igazgatója. Anynyit látott, hogy egy motor suhan el egy keréken a tököli reptér kifutópályáján, s a gép hátuljába Biros Péter kapaszkodik.

S. Zs.

A többes szám azért volt indokolt, mert korábban a csapat kapusa, Gergely István száguldozott a kétkerekűvel, s vitte maga mögött Szívós Mártont is. Ezúttal viszont nem ő vezetett.
Tegnap délután nemcsak a motorra pattantak a vízilabdások, de Molnár Tamás és Gergely István, Besenyei Péter műrepülő-világbajnokkal felszállt, sőt a lehetőséget még délelőtt visszautasító Benedek Tibor is gépre ült, mi több ő élvezte a legtovább és leginkább a repülést. A végén hozzátette: bármikor újra kipróbálná. A helyszínen megjelent még két további olimpiai bajnok, Fodor Rajmund és Vári Attila is.[caption id="" align="alignleft" width="262"] Gergely István és Molnár Tamás felemelkedett a levegőbe Besenyei Péter kék madarával
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!