Hírek

2004.10.16. 08:39

Állócsillagok lesznek az újak, vagy csupán hullócsillagok?

Nagy remények, feszült pillanatok, mosolyok és könnyek. Újra itt egy csapat, a következő, a sorban a második. Ismét indul a tv2-n a Megasztár.

Szilágyi Ágnes

[caption id="" align="alignleft" width="284"] Idén is felhangzik majd a jól ismert Csillagdal minden műsor végén. Lesz, akinek búcsúzóul szól, másokban új reményeket ébreszt
[/caption]Izgalmas estéknek nézünk elébe. Tátott szájjal figyelünk az előadókra. Titokban összeszorított ököllel azért is drukkolunk, hogy a többcentis sarkú, trendi csizmába bújtatott leányzó el ne csússzon. Aztán nagyokat nevetünk Settenkedő gunyoros stílusán. Majd félrenézünk, mert zavarba ejtő Presser Gábor könnybe lábadó szeme.
Itt van Mamagésa – Soma – újabb hajmeresztő frizurával, amely csak neki áll jól, és lelkünket rózsaszínű fátyolba burkolja a hangja. Biztos, hogy szitkozódni is fogunk, amikor a keményszívű zsűri kedvencük előadását nem fogadja kellő lelkesedéssel.
Amúgy a mostani Mega-sztár-versenyen nem változott a bírálók névsora. Minek? Hiszen nincs is náluk jobb. Egytől egyig szórakoztatóak, humorosak, egyéniek. Úgy tűnik, Pierrot lesz a csapat kemény magja. A tavalyi verseny egy országot ültetett a tévé elé. Most sem lesz ez másként. Ahogy halad az idő és a műsor, megszületnek kedvenceink. Jönnek a sztárságra vágyó fiatalok, ők adják meg a műsor sava-borsát.
 Az elődöntők porondmestere Tilla. A döntőben azonban megtalálja régi párját, Görög Zita csatlakozik hozzá.
Jövő héten Tilla kilövi a startpisztolyt, és a csillogó-villogó díszletek között vágtára indul a mezőny.

Soma (38)

„ Az előválogatás kemény volt és sokkal sűrűbb, mint az első. Éber és jóindulatú próbáltam maradni, egész lényemmel figyeltem. A jelentkezők kilencven százaléka nem ismeri önmagát. Élet- és kapcsolatmodelleket szedtek össze innen-onnan, ami gyorsan lehullott róluk a váratlan helyzetekben. Ötvenet válogattunk ki. Ők erős egyéniségek, igen magasan van a léc.” (K. E.)

Presser Gábor (56)

„Az az érzésem, hogy most kapott igazán kedvet egy csomó ember a szerepléshez. Most már látható, mi a mérce. Már nem elég, ha azt hiszik, én is jó vagyok, hiszen egyszer már dúdoltam a fürdőkádban. Azt gondolom, ez az ország sosem fogy ki a tehetségekből. Nem azért, mert hazafias szólamokat akarok mondani, hanem azért, mert zenében így vagyunk a térképre tűzve.” (K. E.)

Pély Barnabás (28)

„Most is ugyanúgy izgultunk, mint előszörre. És mint korábban, a jelentkezők kilencven százaléka teljesen alkalmatlannak bizonyult. A vetélkedő szakmai versennyé vált. A versenyzőknek komoly tapasztalatok nélkül semmi esélyük. Második alkalommal már azért drukkolok, hogy a legjobbak végig tudják csinálni. Most már kevés, ha valaki eredeti. (T. Sz.)

Bakáts Tibor S. (45)

„Kettős érzéssel vágok neki a második menetnek. Az a műsor, amiből második-harmadik rész készül, csak romlani szokott. Ezzel szemben az igazi tehetségek rendkívüli helyzeteket eredményeznek. És

a műsor az igazi tehetségeket veszi célba. Jó érzés, hogy legutóbb

sikerült egyesítenünk a nemzetet. Remélem, ezúttal sem lesz másként. (T. Sz.)

Pierrot (35)

„Elhatároztam, az idei műsorban az lesz az első számú szempontom, hogy ki színpadképes. Az egészre figyelnem kell, hiszen én vagyok

a műsor producere is. Ha igazi csillagokat keresünk, akkor olyanokat kell választanunk, akiket majd a rajongóik utánozni akarnak. Persze nem csupa szép lányra és jóképű fiúra gondolok, hanem igazi egyéniségekre.” (Sz. A.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!