Kosárlabda

2024.07.11. 12:46

Új szakembert igazolt az OSE

Komolyan veszi az OSE az utánpótlásának jövőjét. Észak-Macedóniából érkező szakember érkezését jelentették be, az új idénytől kezdődően Nikola Bujukliev is az utánpótlásért felelős gárda egyik kulcsembere.

Kemma.hu

Az MVM-OSE Lions újabb szakemberrel bővíti az utánpótlásért felelős gárdáját. Észak-Macedóniából érkezik a csapathoz tavaly visszatérő Georgi Bujukliev testvére, Nikola Bujukliev. Az utánpótlás edzői feladatok ellátása mellett egyéni képző is lesz az U14-es korosztálytól az U20-ig.

A csapat köszöntötte Nikola Bujuklievet (jobb oldalt)
A csapat köszöntötte Nikola Bujuklievet (jobb oldalt)
Fotó: Hoffartne Kati / Forrás: Oroszlányi Sport Egylet Hivatalos oldala/Facebook

Az edző már várja életének új fejezetét:

– Izgatott és boldog vagyok, hogy becsatlakozhatok az itteni munkába az edzői stáb egy új tagjaként. Alig várom, hogy az itt dolgozó tehetséges edzőkkel együtt dolgozhassak és hogy segítsem azt a folyamatot, amiben kihozhatjuk a lehető legtöbbet a fiatal sportolóinkból. Tegyük az előttünk álló szezont is igazán emlékezetessé!” – fogalmazta Nikola Bujukliev, olvasható a csapat weboldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!