Vívás

2024.06.12. 13:26

Kivívták maguknak a tiszteletet a TSC versenyzői

Kiemelkedő eredményeket értek el a tatabányai vívók Kisbéren. A TSC a lányoknál és a fiúknál is aranyérmet szerzett.

Kemma.hu

Kisbéren rendezték az országos vívó versenyt, amelyen a TSC sportolói is részt vettek. Eredményekben igazán kiemelkedően szerepeltek, hiszen több érmet is sikerült nyerniük. A törpici fiú döntőt a két tatabányai versenyző vívta, Nagy-Schalk Áron és Gál-Vargadi Bálint. Közülük Áron bizonyult a jobbnak, 10-5-re nyerte a párharcot, melynek segítségével aranyérmet szerzett, ellenfele és egyben „csapattársa” pedig az ezüstöt kaparinthatta meg. Ugyanebben a kategóriában Göblyös Loránd a hetedik pozícióig jutott.

Kiemelkedő eredményeket értek el a tatabányai vívók Kisbéren. A TSC a lányoknál és a fiúknál is aranyérmet szerzett.
Szépen helytálltak a TSC fiatal vívói
Forrás: Tatabányai Sport Club/Facebook

 A törpici leány indulói között is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Bányász vívói, ugyanis a 10-9-es sikerével a dobogó legfelső fokára állhatott fel. A serdülő csoportban, szintén a lányoknál Turai Gréta a legjobb négy közé jutásért harcolt, végül 15-8-ra kikapott ellenfelétől, ezzel a hetedik helyet szerezte meg a nap végén.

A free for all kategóriában Takács Péter az ötödik helyezést szerezte meg. A tatabányai vívókat Herczeg Martin edző és Schweighardt Rajmund készítette fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!