Labdarúgás

2023.08.27. 19:57

Féltucat gólt vágott a Dorog 45 perc alatt

Bekő Balázs csapata a második félidőben kiütötte ellenfelét a Mol Magyar Kupa második fordulójában.

Herczeg István

Tomás Lénárth két góllal vette ki a részét a győzelemből

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Labdarúgás, MOL Magyar Kupa, 2. forduló

Balatonfüredi USC–Dorogi FC 0-6 (0-0)

Balatonfüred, vezette: Iványi G. (Jakab B., Szabados D.).

Balatonfüred: Filipánics – Hideghéti (Király, 66.), Babos, Török, Poráczki, Szűcs, Takács (Dallos, 66.), Koltai (Sárközi, 78.), Szente (Plander, 66.), Nagy (Kovácsfi, 16.), Bene. Vezetőedző: Gyimesi László.

Dorog: Belányi – Tóth, Selmeci (Ludvig, 67.), Berkó (Haás, 67.), Bokán Barnabás, Hoszpodár (Nagyházi, 46.), Harmat (Ferkó Á., 46.), Papp, Balla, Barna, Lénárth (Markos, 67.). Vezetőedző: Bekő Balázs.

Gólszerzők: Lénárth (51., 65.), Barna (59., 77. – az elsőt tizenegyesből), Balla (81.), Ludvig (88.).

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Veszprém vármegyei első osztályban szereplő Balatonfüred csapatához látogatott a Dorog a MOL Magyar Kupa 2. fordulójában. Mindkét csapat játékban volt, hiszen a hazaiak az első osztályú bajnokságban, a vendégek pedig az NB III.-ban játszottak már tétmeccset. 

Az első félidőben még egyik fél sem talált be, bár a Dorognak több lehetősége volt. A szünet után aztán kinyílt az olló: a második 45 perc összesen hat gólt hozott, mind a hatot a Dorogi FC szerezte, amely így végül magabiztos győzelmet aratott és továbbjutott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!