nb III.

2020.01.11. 08:20

Holtversenyben vezetnek az esztergomi asztaliteniszezők

Az NB III.-as csapatbajnokságokban is lezárultak a 2019-es év küzdelmei, emellett egy halasztott mérkőzéssel (ráadásul két megyei csapat részvételével) már meg is kezdődött az idei játék a Komárom-Esztergom megyei csapatokat is tömörítő közép-dunántúli csoportban.

K. A.

Forrás: Shutterstock

A 11. fordulóban a bajnoki címért küzdő Esztergom simán nyert a középmezőnyben állomásozó Tardos vendégeként, míg a Dág Száron aratott magabiztos győzelmet, a vendégcsapat különösen a mérkőzés közepétől játszott eredményesen. Nincs jó formában a Vértesszőlős, amely elveszítette legutóbbi két összecsapását. Előbb hazai pályán kapott ki a bajnokesélyes Balatonalmáditól, majd a péntekre halasztott mérkőzésen ugyancsak pályaválasztóként bukott a Tardossal szemben.

A bajnokság élmezőnye nagyon szoros, hiszen a listavezető Esztergomhoz hasonlóan a Polgárdi I. és a Balatonalmádi csapatának is 30 pontja van. Negyedik helyen áll a Dág (25 pont), hatodik a Tardos, hetedik a Vértesszőlős (egyaránt 23 pont).

NB III., Közép-dunántúli csoport, vegyes, a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzésen: Vértesszőlősi SE–Tardos SZTSE 8-10. 11. forduló: Tardos SZTSE–Esztergomi ASE 4-14, Vértesszőlősi SE–Balatonalmádi AK 7-11, Szár KSE–Dág KSE 6-12.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!