verseny

2019.05.08. 17:30

50 méteres távolságból találták el a lelógó sonka kötelét a lövészek

Lövészetről biztosan sokan hallottak már, azonban sonkalövészetről valószínűleg már kevesebben. Két lövésznek is sikerült az, ami keveseknek menne: egy lelógó sonkának a kötelét 50 méterről ellőtték, ezzel elnyerve nem csak a dicsőséget, de a finomságot is.

Walczer Patrik

Lövészetről biztosan sokan hallottak már, azonban sonkalövészetről valószínűleg már kevesebben. Két lövésznek is sikerült az, ami keveseknek.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Hazai környezetben rendezte meg az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub a Spartacus-Bullet Master elnevezésű versenyt, amelyen kellő fizikumot és nem kevés gondolkodást igénylő szituációk várták a lövészeket. A szervezőknek hála a huszonöt fős mezőny egy jó hangulatú, olykor pörgős és izzasztó pillanatokat is magába foglaló megmérettetésen bizonyíthatott.

A nyolc pályán kívül – amelyen a kúszás és mászás is előtérbe került – a párbajlövészet is nagy sikert aratott körükben, amely során a lövészek egymás idegeit feszíthették. A versenyen egy sonkalövő pályával is kedveskedtek a jelenlévőknek, ahol ötven méteres távolságból kellett eltalálniuk a lógó húsdarab madzagját.

Két lövésznek is sikerült az, ami keveseknek sikerülne, ötven méterről találták el a kötelet. (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Mindez két lövésznek sikerült, akik hazavihették nyereményüket. A szervezők a különleges versenyszámmal emlékeztek meg a dorogi lőtér nagy ikonjáról, Árvai Imréről, aki a közelmúltban távozott az élők sorából. A harmadik helyet Sebők Gábor, a második helyet Sass Gábor szerezte meg, míg az I. Spartacus-Bullet Mastert Varga J. Zsolt, a rendező klub tagja nyerte meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában