Bullet-Master-Spartacus

2018.10.26. 13:42

Ezüst- és bronzérem is termett az esztergomiaknak az izgalmas lőversenyen

Az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub versenyt szervezett, amelyen tizenkét sportlövővel képviseltette is magát.

Walczer Patrik

Fotó: beküldött kép

A minap rendezte meg az Esztergomi Spartacus Sportlövő Klub a Bullet Masters-Spartacus Lőversenyt, amelyen nyolc szituációs pálya várt a sportolókra. A különböző, valósághű történetek mellett két, előre ismeretlen cselekményű pályán mérték össze erejüket az indulók.

A vérnyomásuk és az adrenalinszintük pillanatok alatt megemelkedett és többen teljesen beleélve magukat a helyzetbe, káromkodva teljesítették a lövészetet. Az esztergomi versenyen a rendező klubot tizenkettő lövő képviselte.

A férfi mezőnyben négyen is bekerültek a legjobb tíz lövő mezőnyébe: Varga J. Zsolt ötödik, Czéh Richárd hetedik, Heer Ádám kilencedik, Magyarfalvi Norman pedig tizedik helyen zárt.

Peller Balázs 18., Laub János 19., míg Laub Dávid közvetlenül mögötte, a 20. helyen végzett. A népes mezőnyben Mechler Zoltán 23., Hegedűs Károly 25., míg Siklósi Norbert és Viola László holtversenyben a 27. helyet kaparintotta meg.

A női mezőnyben Viola Eszter ezüst-, Siklósi Eszter pedig bronzérmes lett.

A női mezőnyből két esztergomi dobogós lett (Fotó: beküldött kép)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában