Díj

2024.01.28. 08:47

Kitüntetésben részesült Sárisáp

A művelődő közösségek létrejöttének elősegítése, működésük támogatása, fejlődésük segítése érdekében, illetve a Sárisápi Bányász Közösségi Tér falai között végzett munka elismeréseként Minősített Közművelődési Színtér Címet adományozott a községi önkormányzat részére Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter – számolt be a díjátadó ünnepségről az önkormányzat a közösségi oldalán.

Walczer Patrik

Szentmártoni János, Závogyán Magdolna, Kollár Károly és Knyazovics Edina

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Mint az a bejegyzésből kiderül, a nívós elismerést Kollár Károly, Sárisáp polgármestere és Knyazovics Edina közművelődési szakember Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkártól és Szentmártoni János művészetért és közösségi művelődésért felelős helyettes államtitkártól vehette át a magyar kultúra napján rendezett ünnepségen, a Pannonhalmi Főapátságban. 

A beszámolóban arra is kitértek, hogy a közművelődési intézmények és könyvtárak minősítése mellett az idén először meghirdetett Minősített Közösségi Színtér Címet összesen tizennégy magyarországi önkormányzat részére adományozta Csák János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában