Baleset

2023.11.17. 07:04

Hazamehetett a kórházból a lezuhant színésznő, Horváth Lajos Ottóról nem közöltek részleteket

A színésznőről jó híreket közölt a társulat, ám a korábban a tatabányai Jászai Mari színházban is játszott Horváth Lajos Ottóról állapotára nem tértek ki a közleményben.

Kemma.hu

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó szenvedett balesetet

Forrás: Nemzeti Színház

Mint arról korábban beszámoltunk, Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyos balesetet szenvedett november 10-én, péntek este a Rómeó és Júlia előadása közben. A Bors információi szerint Horváth Lajos Ottó tartotta kolléganőjét egy kis erkélyen, a színész azonban váratlanul megszédült. Mindketten átestek a korláton, majd a színpad deszkáira zuhantak négy méter magasból. Mindez a kulisszák határán történt, a művészek a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről estek le.

Az előadást azonnal félbeszakították, a két színészt kórházba szállították. Mind a kettőjüket meg is kellett műteni.

A Nemzeti Színházban nemrég közleményben tudatták, hogy a kórházba került színésznő, Szász Júlia november 15-én, szerdán már haza is mehetett.

A nap legörömtelibb híre számunkra: Szász Júliát ma hazaengedték a kórházból. Az egész társulat nevében további gyógyulást kívánunk Neki!

írta a Nemzeti Színház Facebook-bejegyzésében.

Mint megírtuk, Horváth Lajos Ottót a tatabányai közönség három darabban is láthatta az elmúlt években. A színész játszott A szerető című darabban, a Lila ákácban és Parti-Nagy Lajos komédiájában, a Bivaly-szufléban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában