Továbbjutott

2023.10.19. 12:25

Párbajgyőztes lett a Follow the Flow első énekesnője, az oroszlányi Stepa Erika +videó

Stepa Erika másodszor is továbbjutott az idei The Voice tehetségkutató műsorában, ahol Rácz Gyulával közös párbajból került ki győztesen. Az oroszlányi énekes nagyon erős ellenfélnek tartotta társát, éppen ezért alázatosan és mindent beleadva készültek a közös produkcióra.

Wágner Zsanett

Stepa Erika továbbjutott

Forrás: Beküldött

Fotó: Szabo Gabriel / Szabo Gabor +36703590570

Az oroszlányi énekesnő, Stepa Erika a tehetségkutató idei válogatójának első élő adásában Adele Love In The Dark című dalát adta elő. Produkciója alatt a coachok közül egyedül Trokán Nóra fordult meg, ő is csak az utolsó pillanatban.

Mellettem mindenki lesokkolódott, hogy megfordultam. Én most úgy döntöttem, hogy ez nem egy egyértelmű választás, de mégis azt éreztem az egész éneklésedben, hogy ez neked menne sokkal jobban, és adnék neked még egy esélyt

– indokolta a döntését a színésznő.

A 26 éves Stepa Erika egyébként „civilben” egy oroszlányi irodában dolgozik titkárnőként. Énekelt már partyzenekarban, és ő volt a Follow the Flow első énekesnője. Akkoriban még az érettségi előtt állt, és úgy érezte, nem tud annyi energiát beletenni a zenekarba, amennyit a fiúk. Ezért búcsúzott el tőlük. Hat év kihagyás után rájött, szíve mélyén soha nem tett le arról, hogy énekesnő legyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában