Kemma.hu videó

2023.09.07. 12:30

Egy kutya is verselt Szabó Viktorral a Komáromi Jókai Színház művészeinek előadásán +videó

Nagy sikert aratott idén is a Bérletek Éjszakája nevű rendezvény, amelyen minden évben a Komáromi Jókai Színház művészei, dolgozói lépnek fel, és ahol az előző évad népszerű előadásaiból hallhatnak részleteket a résztvevők.

Körtvélyfáy Dina

A színházkedvelők a Tiszti Pavilon szabadtéri színpadánál gyűltek össze. A színészek vicces és megható produkciókkal is készültek. Mokos Attila – aki tavaly rengeteg díjat vehetett át – az LGT Valaki mondja meg című számát énekelte, míg Bernáth Tamás a Fekete Péter öcsémmel varázsolt mosolyt az arcokra. Matusek Attila Krúbi egyik számát rappelte el, Szabó Viktor pedig az Úristen című dal szövegét szavalta el, igaz, a tetőpontnál egy kutya is megirigyelte a verselést, így hangos ugatással törte meg a produkció varázsát.

A színházi évad már el is kezdődött, nemrégiben volt a Koldusopera olvasópróbája is. Bicska Maxi szerepében Orosz Ákos látható, Peachumot, a kolduskirályt Mokos Attila, Peachumnét Holocsy Krisztina, a lányukat, Pollyt Gál Sára egyetemi hallgató alakítja. Tigris Brownként Szabó Viktort, Lucy szerepében Bencsík Stefániát, Kocsma Jennyként Kiss Szilviát láthatja a közönség, a Narrátor Szebellai Dániel. 

A további szerepeket Matusek Attila, Olasz István, Béhr Márton, Bernáth Tamás, Köleséri Sándor, Fabó Tibor, Skronka Tibor, Nagy László, Molnár Xénia és Holocsy Katalin játssza. Az előadás rendezője: Sebestyén Aba, díszlettervező Sós Beáta, a jelmeztervező: Hatházi Rebeka, koreográfusként Macaveiu Blanka dolgozik a produkcióban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában