Tárlat nyílt

2023.09.26. 15:26

Az álmok földjére invitál a különleges hangulatú kiállítás Tatabányán +fotók

Álmok földjén címmel nyílt meg a Bánhidai kisGalériában Nedves Péter Barnabás festő kiállítása. Kakuk Tamás költő, író, a Tatabánya Alkotó Művészeiért Alapítvány elnöke nyitotta meg a különleges hangulatú tárlatot.

Sugár Gabi

Nedves Péter Barnabás egyik festményénél

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

– Nap mint nap az álmok földjének határátkelőhelyén álldogálunk – mondta. – Ismerős vidék, hiszen az álmok minden nap kopogtatnak az éjszaka ajtaján. Ezek közül vannak amelyeket megőrzünk, másokat megosztunk, vagy elfejeltünk. 

A Puskin Művelődési Házban látható kiállítás alkotója már több csoportos kiállításon mutatkozott be, és már több alkalommal láthattuk önálló kiállításait is. Kakuk Tamás kiemelte: Nedves Péter Barnabás festményein keverednek a különböző mitológiai és mesebeli elemek. Mintha egy sűrű erdőben bolyonganánk, hogy aztán a váratlanul kibukkanó tisztáson felszálló ködpára mögött megjelenjenek ezek a különös lények, akikről nem tudjuk eldönteni, hogy valóban léteznek-e vagy csak a képzelet játékai. 

A kiállítás október 20-ig látogatható a Puskin Művelődési Házban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában