Tábor

2023.06.24. 13:05

Újra nyitva lesz majd a lábatlani napközi és a festői Duna-part is

Két hétig színesedik a tábor. Az esemény ötletgazdája, szervezője, a záró tárlat kurátora A. Bak Péter Corvin-díjas festőművész.

Kemma.hu

A. Bak Péter szívesen segít, ha bárki ezt kéri

Forrás: 24 Óra

Fotó: F. K.

Tizenketten már jelezték, nyolcan még egy kicsit lebegtetik szándékukat, hogy ott lesznek a XVIII. Lábatlani Alkotótáborban a következő hónap első hétfőjétől két héten át tartó hagyományos városi találkozón. Sokan az érdeklődésig jutottak el, kérdéseikre A. Bak Péter Corvin-díjas festőművész válaszolt.

Az esemény ötletgazdája, szervezője, az idei eseményt is záró tárlat kurátora elmondta, hogy öt tatabányai, két-két budapesti, lábatlani és nyergesújfalui, illetve egy tatai képzőművész-barát biztosan ott lesz a tábornyitón az Arany János Általános Iskola főutcai napközi épületében. Itt lesz a bázis, de a szabadban is lehet rajzolni, festeni, például a szinte karnyújtásnyira lévő festői Duna-parton. Aki kéri, folyamatosan kaphat úgymond szakmai segítséget.

A csoporthoz a tizenkét éven felüliek a két hét során bármikor csatlakozhatnak akár egy-egy napra is. A táborzárást követő tárlaton csak azok állíthatnak ki, akik legalább öt napig – megszakításokkal is – részesei voltak a közös alkotásnak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában