Koncert

2023.05.09. 11:31

Film, színház, muzsika a Jászai színpadán

Film, Színház, Muzsika! címmel tartott emlékezetes koncertet Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara a Jászai Mari Színházban. A zenekar vezetője, az est karmestere Román Géza volt, s két kiváló művész közreműködésével zajlott a koncert. A zenekar közösségi oldalán képes beszámoló mellett mondott köszönetet a támogatóknak és a nézőknek.

S.G.

Varázslatos koncertet adott a zenekar a Jászaiban

Forrás: Facebook/Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara Hivatalos Oldala

Világslágereket énekelt az évadzáró koncerten Lázár Nóra, aki 2016-ban a Tatabányai Erkel Ferenc Zeneiskola főállású fuvolatanára, majd 2018-tól lép fel Ocskai Gabriellával különböző eseményeken. Élőzenés produkcióikban jól megfér egymás mellett a klasszikus zene és a pop világslágerek. A műsorvezetés terén is bizonyított: 2013-ban megnyerte a Savaria Szimfonikus Zenekar műsorvezetői casting-ját és a "Nagy Gála" háziasszonya lehetett Vásáry Tamás zongoraművész, karmester 80. születésnapján.

Az elmúlt években rendszeres háziasszonya Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara hangversenyeinek és gyönyörű hangját is megcsodálhatja a közönség. Másik Lehel is szólistaként működött közre a koncerten, aki már sok szép színházi-énekes szereppel örvendeztette meg a Nagyérdeműt a Győri Nemzeti Színház, a székesfehérvári Vörösmarty Színház és a komáromi Magyarock Dalszínház zenés darabjaiban A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hangszerész-képző iskolájában végzett 2000-ben zongorakészítőként. Ezzel párhuzamosan egy blues-zenekarban játszott Hammond orgonán, illetve vokálozott 1995 és 1999 között. 2002 óta az amatőr keretekből induló Magyarock Dalszínház oszlopos tagja. Színházi szerepei között megannyi emlékezetes alakítás van.

Tatabánya Város Szimfonikus Zenekara ősszel 125 éves jubileumi koncertre készül nagyszabású műsorral, meglepetés közreműködőkkel, sztár házigazdával, ünnepi programmal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában