Kiállítás

2023.03.28. 12:11

Mikrokozmosz fészkelte be magát a Bánhidai kisGalériába

Szilágyi Tibor festőművész Mikrokozmosz című kiállítását nyitották meg a Bánhidai kisGalériában. A Puskin Művelődési Ház kiállító terében ragyognak a mozgalmas, színes festmények, amelyekről a sárgák, pirosak, és a kékek ezer árnyalatai zuhannak a látogatókra. 

Kemma.hu

Mikrokozmosz az alkotóval, Szilágyi Tiborral

Forrás: 24 Óra

Fotó: S. G.

Bánfi József art magister ajánlotta az érdeklődők figyelmébe a színpompás képeket. Kiemelte: közösségük, a Tatavölgyi Alkotóművészek csoportja már több helyen is bemutatkozási lehetőséget kínál művészeinek. A József Attila könyvtár mellett az Opel Szalon és már a Bánhidai kisGaléria is a csoport és a látogatók találkozási pontja, ahol művészeik belső világukat a befogadók elé tárhatják. 

Szilágyi Tibor óriási lendülettel, magabiztosan alkotja meg műveit, fejezi ki magát a vásznon. Arra biztatta a látogatókat, hogy „beszélgessenek” az alkotásokkal. Hiszen ez a képzőművészet lényege: állítsa meg a nézőket egy-egy alkotás, amely érzéseket vált ki belőlük. A látható, az alkotó által vászonra vitt színvilág életre kelti a befogadó láthatatlan színpalettáját, s így csevegni kezdenek. 

A tárlat április 20-áig látogatható a Puskin Művelődési Házban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában