Program

2023.02.10. 19:43

Vármegyei Néptánczfórum lesz az Agorában

Tucatnyi neves együttes lép majd színpadra a tatabányai eseményen.

S. G.

A Bányász Táncegyüttes is fellép. Kérünk egy korábbi eseményen készült

Forrás: 24 Óra

Fotó: archív

Harmadik alkalommal szervez a Martin György Néptáncszövetség és az Alapítvány Tatabánya Tánckultúrájáért az Agorában Vármegyei Néptánczfórumot. Február 25-én dr. Kancz Csaba főispán köszönti a megjelenteket 16 órakor, majd tucatnyi neves együttes lép a színpadra.

Az Árgyélus és a naszvadi Pettyem, a Bányász, a Csutri, a Langallik, a Zúgó Néptáncegyüttes; a Cseperedők Néptánccsoport; az Esztergom, a Garabonciás, a Komárom, a Pötörke, a Sardó, a Vörösmárvány Táncegyüttes; az Ördöngős Népzenetanoda; a Szomori Német Nemzetiségi Táncegyüttes, Tata Táncegyüttes Ifjúsági csoportja, Tatai Szarkalábak, Tatabányai Bányász Öregtáncos Együttes, Vértessomlói Német Nemzetiségi Tánccsoport, Vértesszőlősi Aszúszemek Néptánc, Egyesület és a Vértestolnai Német Nemzetiségi Táncegyüttes. A program 19 órakor táncházzal zárul, ahol közreműködik Németh Dénes és zenekara. A belépés díjtalan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában