Búcsú

2023.02.20. 20:01

Tatabányán búcsúzik a vidéki közönségtől a Leander Kills két tagja

Ketten is elköszönnek a Leander Kills zenekartól. A jelenlegi felállásban még két vidéki koncertet adnak, az utolsót Tatabányán.

Kemma.hu

Vidéken utoljára Tatabányán lép színpadra a jelenlegi felállásban a Leander Kills, két tag ugyanis elbúcsúzik a zenekartól. Ahogy az a banda Facebook-oldalán olvasható, február 24-én még Kiskunfélegyházán, majd március 4-én a Tatabányán lesz egy-egy vidéki koncertjük. A Roxxy-s buli után már csak a Barba Negrában lépnek fel az eddigi formában. A fővárosi buli 10-én lesz. A Leander Kills új tagokkal megy majd tovább.

Czifra Miklós gitáros hosszas gondolkodás és örlődés után döntött a búcsú mellett, de ahogy az a közösségi oldalukon olvasható, hálás azért a 7 évért, amelyet a közönséggel és a zenekarral tölthetett.  A szintén gitáros Vermes András az élmények mellett a sok nevetést is megköszönte társainak. Mint fogalmazott, számára a zene, a zenélés egymás felkarolásáról, támogatásáról szól. Arról, hogy egy közösségen belül segítünk egymásnak növekedni, új szinteket elérni. 
− Művészileg, szellemileg, lelkileg. Most úgy érzem útnak kell indulnom ezeket az értékeket máshol keresni... Barátsággal, és szeretettel távozom, és teljes szívemmel kívánom a további sikereket az egész csapatnak − tette hozzá.

A dobos Jankai Valentin abban bízik, hogy zeneileg mindannyian ki tudnak majd teljesedni a jövőben, míg a frontember Köteles Leander kiemelte: nagyon sajnálja Andris és Miki döntését. 
− Az elmúlt pár év mindenkinek nehéz volt, de a mi szakmánkat különösen érintette. Szeretettel és barátsággal gondolok Rájuk és biztos vagyok benne, hogy fogunk mi még egy színpadon állni. Köszönöm nekik az elmúlt hét évet − fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában